Slik starter du ditt eget AS på 1-2-3

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someone

Har du ønske om å starte egen bedrift, men er usikker på hvordan du går frem? I denne bloggposten skal jeg vise deg hvordan du enkelt starter ditt eget AS med minimalt av innsats fra din egen side.

ID-100234631

Jeg vært med å starte flere selskaper og det er flere aspekt ved å stifte et selskap jeg aldri helt har fått grep over — rett og slett fordi det ikke er mitt fagfelt.

Jeg vil også påstå at det ikke er lagt godt nok til rette fra offentlig side for å gjøre denne jobben på en enkel måte. Men nylig kom jeg over ett nettsted som fikser biffen på 1-2-3.

Først Google!

Etter noen søk på Google kom jeg over en nettside som hjelper deg å starte opp ditt eget AS vha noen enkle steg. Nettstedet heter enkelt og greit www.starte-as.no.

Syv trinn og du er nesten i mål

Jeg fylte ut opplysninger i syv enkle trinn på nettsiden og umiddelbart fikk jeg ett PDF dokument som inneholdt stiftelsespapirene mine. Videre fikk jeg tilsendt en e-post som guidet meg videre med hva de neste stegene var ift. bank og Altinn.

For mitt vedkommende tok jeg kontakt med DnB ved å sende inn et skjema som lå på deres nettsider sammen med vedlegget jeg fikk i e-posten fra starte-as.no merket TilBanken.

Kontonummer hos DnB ble opprettet, jeg overførte egenkapital og vips lå papirene klare til signering i Altinn. Etter noen dager var selskapet registert i Brønnøysund.

Har du noen erfaringer med å starte eget selskap — del det gjerne i kommentarfeltet nedenfor!

Disclaimer: Jeg har ikke fått betalt eller blitt forespurt av hverken starte-as.no eller DnB om å lage denne bloggposten. Jeg deler kun av min egne erfaring med tjenestene jeg har benyttet meg av.

Bilde: FreeDigitalPhotos

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someone

, ,

No comments yet.

Leave a Reply