Les verdens beste faglitteratur på under 15 minutter

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someone

Relevant kunnskap bør være lett tilgjengelig for alle, uansett hvor du er og hva dine vaner tillater. Løsningen?— ta verdens mest fremragende faglitteratur fra fortid og nåtid og gjør den om til vakker, konsis, og utpreget brukbart format – «blinks».

Blinkist2-07

Blinkist skal revolusjonere måten folk lærer og leser. En «blink» er et kort kapittel som inneholder en viktig innsikt fra en bok. En «blink» er lesbar på mindre enn to minutter og du kan derfor lese en «blink» når du har et par minutter til overs.

En god lese opplevelse

Det er en engasjerende og hyggelig leseopplevelse, optimert for mobile enheter, slik at alle kan nyte det å lære nye ting på farten. De beste faglitteraturene er kappet ned til få blinks og er derfor lest i løpet av 15 minutter.

I påsken har jeg fått «lest» tre av bøkene som har ligget hjemme i en evighet fordi jeg ikke har hatt anledning til å påstarte noen av de før nå — Blinkist ble løsningen!

We created Blinkist for the curious, the adventurous, for people that want to make a difference. Whether you want to acquire new business skills, build a startup, or start a new design project, our blinks are all about giving you the spark you need to do something new today.

Benytter du promokoden 1bdc72c får du 2 ukers gratis prøveabonnement i stedet for 3 dager som er standard.

The most important facts and ideas from outstanding books

Kilde: Blinkist

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someone

, ,

No comments yet.

Leave a Reply