Derfor er SimCom annerledes

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someone

I SimCom gjør vi alt annerledes, hos oss finner du hverken bindingstider eller bruddgebyrer.

I et marked hvor «skyen» har for alvor inntatt tjenster for telefoni, chat og video, har det samtidig dukket opp mange tjenesteleverandører. De aller største er mobiloperatørene — med sine mobile bedriftsnett løsninger — hvor alt leveres via mobilnettet. Løsninger levert fra mange av aktørene resulterer i opertørlåsninger. DET har SimCom valgt å gjøre noe med.

ID-100156427

Same, same, but different

Siden vi startet å utvikle løsninger for tale, chat og video for over fire år siden har det skjedd mye på teknologifronten. Tiden hvor bedriftene måtte gjennomføre dyre og tunge investeringer i sitt telefonisystem er over — flere aktører tilbyr nå sine løsninger som en skytjeneste. Med flere av aktørene må man inngå lange bindingstider og/eller skyhøye bruddgebyrer  — i SimCom har vi hverken bindingstid eller bruddgebyrer.

Løsningene oppfattes som like — utad

Forskjellen fra den ene løsningen til den andre er nok vanskelig å skue for utenforstående, spesielt i et marked hvor alle påstår å være den beste.

SimCom har — i tillegg til å være best (det synes i alle fall kundene våre) — valgt å bryte med operatørbindingene. Med dette mener vi at vi lar kunden selv bestemme hvilken operatør som skal være bærer for tjenestene vi leverer. Samtidig knytter vi oss til de mest kjente tjenestene som finnes i markedet — som f.eks tjenster fra Microsoft eller Google — og vi utvider samtidig hyppig integrasjoner med flere tjenesteleverandører.

Slik er mobiloperatørene

Ser vi til mobiloperatørene så leverer også de sine tjenester i skyen. «Alle» de store aktørene har hver sin løsning i form av Mobilt bedriftsnett hvor en bedrift får funksjonalitet for sin hussentral via mobilnettet. Samtidig leverer også en del av disse skytjenester i form av Office365 for å gjøre løsningen mer komplett. Noen tilbyr også en hybrid løsning hvor den tradisjonelle hussentralen best kan bestå sammen med en mobil løsning.

Her kommer forskjellen til SimCom inn i bildet

La oss ta eksempelet ovenfor. Bedriften har valgt en mobiloperatør. Alle i denne bedriften må nå ha det samme bedriftsabonnementet fra samme mobiloperatør for at løsningen skal være komplett. Har en ansatt dårlig dekning fra f.eks Telenor og ønsker å bytte til Netcom fordi de har bedre dekning i vedkommendes område, vil dette bryte med løsningen som er levert og derfor er dette som regel ikke et valg for bedriftens ansatte. Har bedriften samtidig valgt en hybrid løsning hvor hussentral skal sameksistere med mobil løsningen krever operatørene at både bredbåndsabonnement og fasttelefoni leveres fra samme operatør — de har da en opertørlås som klinger godt i kassa.

Med løsninger fra SimCom spiller det ingen rolle om bedriften har privat eller bedrifts abonnement til sine ansatte, om de ønsker Telenor, Netcom, Network Norway eller en av de andre. Det samme gjelder for maskinvaren — om du benytter nettverkselektronikk fra Cisco, Polycom, HP eller noen andre spiller ingen rolle for oss. Løsningene vi leverer fungerer på tvers av operatører, produsenter og landegrenser.

Vi leverer våre tjeneste til bedriftens ansatte uansett hvilke valg bedriften foretar seg. Modellen nedenfor viser en lagvis modell som illustrerer hvordan SimCom utgjør den store forskjellen:

SimCom-lagvis-modell

Ingen bindingstid eller gebyrer

I SimCom jobber vi for å fortjene din tillit og lojalitet. Vår lovnad er derfor at vi hverken har noen bindingstid eller bruddgebyr på våre løsninger!

Fordel for deg, og en glede for oss!

Ønsker du å vite mer? Ta gjerne kontakt med meg eller en av mine kollegaer.

Bilde: FreeDigitalPhotos
Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someone

, , , ,

No comments yet.

Leave a Reply