Siden Hans-Petter gir bort sitt Logitech tastatur, skal jeg gi bort mitt!

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someone

Min gode venn Hans-Petter Nygård Hansen er denne uken i det rause hjørnet og skal gi bort sitt “gamle” Logitech tastatur til iPad Mini. Jeg gjør derfor det samme — men mitt Logitech tastatur er til den «store» iPad-en.

logitech

Hans-Petter har forelsket seg i Logitech sitt nye tastatur, hvor han utover det å få et tastatur har fått en bedre beskyttelse for sin iPad mini. Jeg fikk se en kort demonstrasjon av dette når jeg tok en tur innom Hans-Petter sitt kontor hos Geelmuyden-Kiese på fredag. Jeg likte både funksjonalitet og design svært godt og jeg ble SOLGT!

Jeg har derfor lyst til å kaste meg på den rause bølgen til Hans-Petter og gi bort mitt tastatur mot at du gir meg noe tilbake 🙂

Hva ønsker du å lese om på min blogg?

Fortell meg hva du ønsker å lese om på bloggen — skal det bli mer testing, mer «fag», ledelse, eller noe annet?  Gi meg samtidig en grunn for hvorfor akkurat du skal få mitt tastatur ned i postkassa di — og kanskje jeg plukker ut akkurat DEG.

Vinneren plukker jeg ut den 20. september og sender deg Logitech Ultrathin tastaturet — GRATIS!

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someone

8 Responses to Siden Hans-Petter gir bort sitt Logitech tastatur, skal jeg gi bort mitt!

 1. Jan Olaf Lia 14/09/2013 at 12:37 #

  Jeg skulle gjerne lest om hvilke fordeler en bedrift har/får ved bruk av fiber ift til div skytjenester kontra dsl linjer som majoriteten fortsatt har. Hvilke faktiske forskjeller vil man oppleve/merke ift hvilken bærer man har i bunn?

  • Eivind Jonassen 14/09/2013 at 19:53 #

   Hei Jan Olaf,

   Det skal jeg nok klare å få til skal du se 😉
   Takk for innspill!

   Mvh
   Eivind

 2. KristinaBrend 14/09/2013 at 15:56 #

  Jeg ønsker å lese mer om hva som ligger bak skyen og det faktum at det ikke er noe nytt, egentlig. Ønsker også mer av enkle brukeranmeldelser på teknologi – kanskje tips til studenten på teknologifronten? Jeg sliter veldig med å velge gadgets.

  Ellers synes jeg du gjør mye bra allerede 🙂

  • Eivind Jonassen 14/09/2013 at 19:55 #

   Hei Kristina,

   Både dyp innsikt i skyen og gadgets du kan bruke mot skyen der altså 😉
   Takk for innspill!

   Mvh
   Eivind

 3. disqus_ROH2GDBnVU 17/09/2013 at 11:48 #

  Ønsker meg mer teknologitips til studenten! Har akkurat startet på NKF, og merker at det er tungt å dra med meg 15″-eren hver gang det er forelesning. Har iPad, men ikke tastatur til det. Hadde passet meg perfekt!

  • Eivind Jonassen 17/09/2013 at 14:34 #

   Enda en student her altså 🙂

   Får se hva jeg kan bidra med til studenter da.

   Takk for innspill!

   • disqus_ROH2GDBnVU 18/09/2013 at 09:06 #

    Kanskje du har flere studentlesere enn du tror? Teknologi er viktig for studenter, i hvert fall når det blir enkelt forklart 😉

 4. Eivind Jonassen 20/09/2013 at 21:16 #

  Gratulerer til Christian Kruse som den eneste som svarte begge kriterier 🙂

Leave a Reply