Light — lommelykt til iPhone

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someone

Når det kom blits på iPhone 3GS, så dukket det samtidig opp en del app-er som benyttet seg av blitsen til noe mer enn fotografering. Light er en av dem.light-adjust

Jeg kommer selvfølgelig ikke med en revlusjonerende nyhet denne gangen, men jeg tenkte jeg skulle dele en app som jeg har benyttet ganske lenge nå — nemlig Light — som gjør iPhonen din om til en lommelykt. Den er enkel i bruk og har i hovedsak 3 funksjoner som styres på en svært enkel måte.

Justerbart lys

Du kan enkelt justere lysstyrken på lommelykten — dersom du har oppgradert til iOS6 på din telefon. Det gjøres ved at du drar fingeren din over «Brightness control», som du ser på bildet. Det passer meg perfekt når jeg f.eks. kommer sent hjem og skal snike meg inn på soverommet uten å vekke min samboer 🙂

Funksjoner

  • Justerbar lysstyrke (iOS 6)
  •  SOS-modus
  • Justerbart strobelys
  • Dobbelttrykk for å slå skjermen av / på

Du kan laste den ned gratis fra iTunes.

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someone

, , ,

No comments yet.

Leave a Reply