Hvordan kommuniserer din bedrift?

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someone

Jeg er på jakt etter å vite hvordan DU kommuniserer, hvilke tjenester bruker du i din hverdag?

ID-10018411

Samhandlingsløninger — hva er det for noe?

Samhandlingsløsninger er egentlig en samling av verktøy og tjenester som vi bruker til å kommunisere med. Du tenker nok ikke over det i dag, men når du f.eks. er på Facebook, så kan du se hvem som er pålogget og ikke, du kan enkelt se bilder som andre legger ut, fordi vi deler alt med hverandre på Facebook. Du kan til og med starte videosamtaler med dine venner på Facebook. Facebook kan derfor betegnes som en samhandlingsløsning, de fletter sammen flere tjenester i et grensesnitt — nemlig www.facebook.com. Når du logger deg Facebook har du tilgang til alt dette.

I en bedrift så benytter flere og flere de samme type løsninger. Største forskjellen er at verktøyene disse virksomhetene benytter seg av er levert av andre produsenter og partnere enn Facebook, men prinsippene forblir de samme. Det er selvfølgelig bedrifter som også bruker Facebook i jobbsammenheng, men det er ikke alle som anser dette som en «sikker» samhandlingsløsning for deres virksomhet. Dette kan feks skyldes mangel av kontroll over innholdet som deles mellom ansatte og personer utenfor bedriften. Men nok forklaring — jeg er interessert i å finne ut hva du benytter i ditt arbeid — hver dag.

Meningene er mange

Det finnes mange sterke meninger ute blandt både leverandørene av samhandlingsløsningene og deres partnere. Mange meninger om hva som gjør oss mer effektive og hvilke løsninger som er de beste.

Jeg har derfor laget en liten spørreundersøkelse hvor jeg ønsker å finne ut dine behov og dine ønsker når det kommer til hvordan du er mest produktiv i din hverdag — i hvertfall når det kommer til bruk av disse samhandlingstjenestene. Jeg vil selvfølgelig dele mine funn med dere etter undersøkelsen er avsluttet mot slutten av februar.

Undersøkelsen er nå avsluttet. Jeg fikk dersverre inn for lite statistisk grunnlag for å kunne trekke noen konklusjoner i denne undersøkelsen. Du kan gjerne kontakte meg direkte dersom du allikevel skulle ha spørsmål til svarene som ble avgitt.

 

Bilde: FreeDigitalPhotos.net

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someone

, , ,

No comments yet.

Leave a Reply